Wat zeggen ze

Dankzij jouw inspirerende, rustige voorbereidingen, gevolgd door een super on screen presentatie werd de documentaireserie over ‘The Royal Opera House’ in Londen een grote hit voor de NCRV televisie. Jammer dat we je gezicht op de televisie moeten missen, maar gelukkig horen we nog regelmatig jouw prachtige stem tijdens diverse presentaties.
Hans Eksteen, voormalig NCRV collega

Veel geleerd van een vakvrouw. Ik wil je bedanken voor wat ik in 1 dag van je heb geleerd over het verbeteren van mijn presentatie. Ik heb je als enorme vakvrouw aan het werk gezien, je vroeg steeds door en sprak aan over het meer duidelijk maken van de boodschap en de kern van het verhaal. De journaliste maar ook de coach waren zichtbaar! Dankjewel, ik weet nu ook dat het geven van een goede presentatie (op alle fronten) iets is om je ècht in te verdiepen en om je daarin te laten scholen.
Marieke Anthonisse, BusinessCoach

Dank! Bijna elke dag denk ik bij mijn werk als presentator, spreker of dagvoorzitter wel ‘aha, dat heb ik van Violet geleerd!’ Dank voor al je wijze, vrolijke en inspirerende lessen!
Marina van der Wal, psycholoog en opvoeddeskundige

Nogmaals veel dank voor de presentatietraining. Het werkt nog steeds na en ik ben onder de indruk van jouw competente en tegelijk hartelijke werkwijze. Je hebt me gemotiveerd aan de slag te gaan en verder te oefenen. Vooral ook om te kijken hoe ik de patronen die mij belemmeren op te sporen en geleidelijk op te lossen. Fijn dat je ook met niet-beroemde mensen zoals ik werkt! Ik hoop dat nog veel mensen van je werk kunnen genieten.
Doris, gezondheidstherapeute

Violet – thanks for your help and confidence boost – it went very very well!
Neil McArthur, CEO Arcadis

Vanaf september 2010 heb ik enkele coachingsgesprekken met je gevoerd rondom mijn leervraag “mezelf beter presenteren in informele settingen cq beter leren netwerken”. Ik ben erg onder de indruk over de manier waarop jij dit hebt aangepakt en mij binnen enkele gesprekken inzicht hebt gegeven in mijn gedrag en ontwikkelde patronen. Jouw wijze van handelen, spiegelen en manier van vragen stellen hebben gemaakt dat het voor mij mogelijk was om op een ander manier naar de werkelijkheid te kijken en daardoor zaken anders aan te pakken.
Joke, manager grote woningcorporatie